Muzikale leiding

Alexandre Pavloff – geboren te Moskou (1954), sedert 1990 woonachtig in Nederland.

Afgestudeerd cum Laude Ippolitov-Ivanov College en “Gnessin Academie” in Moskou.
Bevoegdheid: docent en uitvoerende musicus piano, orgel.
Studeerde ook compositie en directie bij Joeri Boetsko.
Aanvullende studie bij het International seminaar
“Interpretatie van Barokmuziek” te Riga (Letland)
Improvisatie concours te Wilnius (Litouwen) 2-de prijs behaald.
Werkzaamheden: docent aan de “Gnessin Academie” in Moskou,
gastdocent aan het Conservatorium in Moskou, het samenwerken met grootheden uit muziekwereld o.a.
Gennadi Rozjdestvenski , Victor Tretjakov, Louis van Dijk.
Deelname aan de festivals: ”De Moskouse herfst”,
”Het Glinka festival” (Smolensk), het festival “Oude Muziek”( Utrecht).

Momenteel – Maître de Chapelle bij het Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo
en St. Bonifatiusparochie te Zaandam

Marjolein Wielinga behaalde in 2012 haar diploma fagot aan het Conservatorium Zwolle, waar zij fagot studeerde bij Peter Gaasterland. Daarnaast volgde zij masterclasses bij Brian Pollard, Bram van Sambeek en Sergio Azzolini. Marjolein is vaste remplacant geweest bij het Nordharzer Theater Orchester Halberstadt.Momenteel valt zij in bij verschillende orkesten als freelancer. Met clavecinist Pieter Rijnja vormt zij het duo Basson Continuo. Daarnaast werkt zij veel samen met pianist Johan Bijhold en gitarist Jan Bartlema met wie zij regelmatig optreedt. Een concert is te boeken op aanvraag : fagot en piano, clavecimbel of gitaar. U kunt extra kiezen voor demonstraties van de voorlopers van de fagot, nl de barokfagot en de dulciaan (rennaissancefagot) met een uitleg over deze instrumenten en het onstaan ervan.
Marjolein heeft tevens de opleiding Koordirectie gevolgd bij Unisono te Utrecht en studeert nog zang bij José Jonkers en Judith vanden Dool en barokfagot bij o.a. Sergio Azzolini. Als barokfagottist speelt zij bij het Helios ensemble, dat speelt op historische instrumenten.
Marjolein organiseert huisconcerten in de buitenplaats Huize Voormeer te Heerenveen, alwaar zij ook fagotles en algemene muzieklessen geeft.        

José Jonkers die de zangcursus 24x leidde, studeert een deel van het repertoire met het koor in. José Jonkers begon haar muzikale loopbaan als muziekdocente op de Volksmuziekscholen Alkmaar en Heiloo en op diverse scholen in die omgeving. Tevens studeerde zij zang aan het conservatorium te Amsterdam bij Max van Egmond en behaalde Cum Laude haar solistendiploma. Zij was vele jaren vaste soliste in het barokensemble ARS MUSICA. Zij specialiseerde zich verder in het Franse en Spaanse liedrepertoire via cursussen bij Noemie Perugia en Lola Rodrigues. Door haar gemakkelijke hoogte en coloratuur zong zij vele hoge sopraanpartijen in oratoria en opera (Koningin van de Nacht). Ook als dirigente van verschillende koren (kinderkoren, ensembles, operakoor) heeft zij haar sporen verdiend, zodat u van haar brede ervaring veel kunt opsteken.

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: